HGSS

Treći dan potrage u Peklenici

U nedjelju u prijepodnevnim satima u Peklenici, muškarac se nije vratio na dogovoreni ručak. Nakon bezuspješne potrage rodbine i prijatelja, u pomoć su oko 15 sati pozvani policija, vatrogasci te HGSS. U potragu je odmah uključeno deset članova stanice Čakovec s 2 potražna tima i dvije bespilotne letjelice te član Stanice Zageb.

Trećeg dana potrage za nestalom muškom osobom dio je potrage usmjeren na rijeku Muru. Tri pripadnika HGSS Stanice Čakovec s potražnim psom i djelatnici PU Međimurske cijelog su dana s dva motorna čamca pretraživali korito i obalu rijeke Mure, dok je devetero članova DVDa Peklenica, troje djelatnika PU Međimurske i petero članova Stanice Čakovec nastavilo potragu na kopnu. Pošto nije dala rezultata, potraga se nastavlja sutra.

Drugog dana potrage za nestalom osobom na području Peklenice, na terenu je tragalo devetero članova DVD-a Peklenica, 21 djelatnik Policijske uprave međimurske te 16 članova HGSS-a.
Sedam potražnih pasa sa pet vodiča, u ispomoć domaćim kolegama, stiglo je iz Stanica Karlovac, Ogulin i Novska. U potrazi je ponovno korištena i bespilotna letjelica. Kako cjelodnevna potraga nije dala rezultata, nastavlja se i sutra.

U nedjelju u prijepodnevnim satima u Peklenici, muškarac se nije vratio na dogovoreni ručak. Nakon bezuspješne potrage rodbine i prijatelja, u pomoć su oko 15 sati pozvani policija, vatrogasci te HGSS. U potragu je odmah uključeno deset članova stanice Čakovec s 2 potražna tima i dvije bespilotne letjelice te član Stanice Zageb. Tijekom potrage dodatno su uključena 2 potražna tima iz Stanice Samobor. Kako potraga nije dala rezultata nastavlja se danas. Članovi Stanice Čakovec zahvaljuju svim dionicima potrage na dosadašnjoj i budućoj pomoći u cilju pronalaska nestale osobe.