HGSS

Obojite naš svijet

"Oni su mali, ali su veliki. Odnosno hoću reći, oni nisu tako mali, ali su dovoljno veliki da ne budu mali". Hrvoje Hitrec

Iako smo veliki, mnogi od nas su i dalje u srcu zaigrana djeca, ali pssssssst, nemojte nikome reći! Zato smo vas sve zajedno, one najmanje, a i one velike, odlučili razveseliti i uz pomoć kreativnih i dragih nam ljudi izdati prvu HGSS bojanku namijenjenu uzrastu od 0-99 godina.

Obojite naše spašavatelje najvedrijim bojama proljeća, docrtajte na papir planine, sunce, sebe i svoje prijatelje! Izazovite svoje ukućane u šareni dvoboj. Igrajte se, sanjajte, dajte mašti na volju. Što zna želja što je nemoguće?!

Kako bi naše poruke stigle do najmlađih, u školama i vrtićima skupa s vatrogascima, Crvenim križem i ravnateljstvom Civilne zaštite, sudjelujemo u edukaciji mladih i djece nižih razreda osnovnih škola. Bojanka je nastavak te priče i želja da im suptilno, kroz igru, probudimo zanimanje o svim aktivnostima HGSS-a i sigurnom boravku u prirodi.

Posebno zahvaljujemo ilustratorima čije kreativne i vrijedne ruke su nam za ovu prigodu darovale svoje crteže: Nik Titanik, Filip Jalušić, Lana Hudina, Marija Ercegovac, Marija Lopac i Branko Lozinski- Žuti.

HGSS bojanku možete preuzeti ovdje.