HGSS

Nastavak potrage Stanice Čakovec

Tijekom prošlog tjedna tjedna i vikenda nastavljena je potraga za nestalom muškom osobom na rijeci Muri

Tijekom prošlog tjedna tjedna i vikenda nastavljena je potraga za nestalom muškom osobom na rijeci Muri u kojoj su sudjelovali spašavatelji HGSS Stanice Čakovec, djelatnici Policijske uprave Međimurske i ronioci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec. U pretraživanju korita i obalnog pojasa rijeke Mure korišteni su aluminijski čamci i sonar specijaliziran za ovakve potrage, a u potrazi je sudjelovao i potražni pas. Kako nije dala rezultata, potraga se nastavlja.

Ranije:
ŽTijekom vikenda potraga je  intenzivirana sa sedmero spašavatelja Stanice Čakovec s potražnim psom u dva čamca i djelatnicima PU Međimurske u dodatnom čamcu. Potraga za nestalom muškom osobom je tijekom drugog dijela tjedna nastavljena s jednim plovilom i bespilotnom letjelicom. Tijekom vikenda potraga je  intenzivirana sa sedmero spašavatelja Stanice Čakovec s potražnim psom u dva čamca i djelatnicima PU Međimurske u dodatnom čamcu.
Pretraženi su korito i obala rijeke Mure 20-ak kilometara nizvodno od zadnjeg mjesta viđenja. Kako osoba nije pronađena, potraga se nastavlja.