HGSS

Nakon petnaest godina službe u HGSS-u, napustio nas je Scooby

Petnaest godina je jako dug period, to je vrijeme u kojem se najbolji prijatelji upoznaju i kroz brojne pustolovine života postanu nerazdvojni za uvijek.

Za njih dvojicu to je bilo vrijeme iznimnih avantura, zgoda i nezgoda, vrijeme ponosa i slave. Za jednog vrijeme koje će pamtiti dok je živ, uostalom kao i svi mi koji smo s njima radili. Za drugog, to je bio cijeli njegov život. Život ispunjen nesalomivom energijom usmjerenom u ljubav i služenje. Služenje u službi spašavanja ljudskih života, služenje u Hrvatskog gorskoj službi spašavanja, gdje su kao tim, bili poznati u svakom kutku Lijepe Naše.

Gal i Scooby, priča koja nam razvedri misli i ozari dušu. Priča o snažnom čovjeku iznimnih kvaliteta i njegovom psu, njegovom prijatelju i u bezbrojnim akcijama HGSS-a pouzdanom partneru, koji nije zaostajao niti malo za svojim gazdom prateći ga u korak svakog dana svog života, dugih petnaest godina, cijeli svoj život. Sve do danas. Iako je za nas ljude to život koji je prošao kao u trenu, Scooby je otišao u dubokoj starosti živeći dug i ispunjen život.