HGSS

Izložba Tweetova trending #HGSS70 se vratila kući

U Gradskoj galeriji Antuna Gojaka sinoć je otvorena Trending#HGSS70, izložba povodom 70.godišnjice osnivanja HGSS-a kojom je predstavljena ona drugu, opuštenija strana naše službe, kroz  humoristične tweetove s upozorenjima za turiste, kojima smo prepoznati na društvenim mrežama.

FOTO:

Foto: Makarska Danas / HGSS

Izložba je od svoje premijere u Zagrebu u rujnu prošle godine nagrađena Grand PRix nagradom Hrvatske udruge za odnose s javnošću u kategoriji komunikacije događaja.

Engleski nogometaši su pred finale Eura govorili da se nogomet vraća kući. Mi smo izložbu vratili kući u podnožje moćnog Biokova na kojem su se dogodile akcije koje su inspirirale neke od naših zapaženijih tweetova.

Izložbu su pred brojnim posjetiteljima predstavili pročelnik HGSS Makarska Ante Kukavica, ravnatelj Gradske galerije Josip Karamatić te pročelnik komisije  za informiranje i analitiku HGSS-a Jadran Kapović.

Budući da uobičajeni, ozbiljni apeli ponekad ne mogu doprijeti do ‘najpustolovnijih’ ljubitelja prirode, HGSS-ova Komisija za informiranje i analitiku pronašla je nove načine komunikacije s domaćom i stranom javnosti, a najpopularnijim se pokazao Twitter. Pod korisničkim imenom @HrvatskaGSS, na šaljiv, pomalo ironičan, ali informativan način svakodnevno dijelimo vrijedne savjete kako bi građani učili na tuđim greškama, a ne na vlastitima.

Nakon službenog dijela posjetioci su se družili s članovima HGSS-a u dvorištu galerije. Do Galerije Gojak došli su i gradski čelnici, gradonačelnik Zoran Paunović i zamjenica Antonia Radić Brkan. Izložbu možete pogledati do 1.kolovoza svakim radnim danom od 9:00-12:00 i 19:00-21:00 i subotom od 9:00-12:00.

 

Zahvaljujemo Pivo Makarska pivovara, Podrum Grmoja –  Grmoja wine, Apfel i Kala Makarska na doniranom piću i hrani kojima su se posjetitelji gostili.