HGSS

Ispostavi Pakrac svečano uručena Odluka o davanju objekta na trajno korištenje

Na svečanosti u Pakracu Ispostavi Pakrac HGSS Stanice Požega gradonačelnica Grada Pakraca Anamarija Blažević uručila je Odluku o davanju objekta na trajno korištenje.

Svečanost uručenja Odluke o davanju objekta na trajno korištenje za potrebe HGSS-a Ispostavi Pakrac HGSS Stanice Požega održana je danas, 16. prosinca 2021. godine, u Pakracu.

Objekt je, temeljem Sporazuma o korištenju, Ispostavi darovao Grad Pakrac, a Odluku je voditeljici Ispostave Vanji Biondić uručilagradonačelnica Grada Pakraca i saborska zastupnica Anamarija Blažević.

Dopročelnik HGSS-a Neven Putar, tom je prigodom, Ispostavi Pakrac svečano uručio i Odluku o financiranju adaptacije objekta u iznosu od 240.000,00 kn.
Tijekom protokolarnog dijela potpisani su i ugovori s izabranim izvođačem radova i nadzorničkom tvrtkom.

Na kraju svečanosti dopročelnik Putar Gradu Pakracu i gradonačelnici Blažević uručio je zahvalnicu za izniman doprinos u razvoju HGSS-a.

Objekt koji je HGSS Stanici Požega Ispostavi Pakrac dodijeljen na trajno korištenje bez naknade, reprezentativan je i nalazi se u samom središtu grada. Smješten je na vrlo dobrom mjestu, što omogućuje brz i pravovremen izlazak u slučajevima intervencija.
Ukupni troškovi uređenja objekta procijenjeni su na iznos od 494.381,65 kn, dok je vrijednost prve faze radova, koja bi trebala biti gotova do16. svibnja 2022. godine, procijenjena na 230.000,00 kn.

Svečanosti su uz gradonačelnicu Pakraca, dopročelnika HGSS-a Nevena Putara, članove HGSS-a Stanice Požega i Ispostave Pakrac, još nazočili i Ferdinand Troha, zamjenik županice Požeško-slavonske županije i predstavnici medija.

Ovom prigodom HGSS Stanica Požega, Ispostava Pakrac, zahvaljuje Gradu Pakracu kao i svima koji su pomogli realizaciji ovog projekta.