HGSS

HGSS u promotivnom videu kompanije DJI

Vorsprung durch technik, kaže Audi, a HGSS potvrđuje. Doduše nikakva korist od alata, ako nemaš majstore za iste, a mi ih imamo.

Već dugi niz godina surađujemo s DJI, svjetskim liderom u civilnim bespilotnim letjelicama i tehnologiji snimanja iz zraka. Na primjerima naše prakse DJI je izdao već dvije studije slučaja.
Nakon potresa u Zagrebu i Banovini, bespilotnim letjelicama Matrice M200, M300 i Inspire 2, mapirali smo područje užeg dijela Zagreba, Petrinje, Siska i Gline.
A ono najbitnije, bespilotnim letjelicama u proteklih nekoliko godina pronašli smo 19 osoba.

DJI je u promotivnom videu za novu letjelicu M30 pokazao na djelu i hrvatske spasilačke službe. Glavne uloge u promotivnom filmu kompanije DJI dodijeljene su HGSS – Hrvatska Gorska Služba Spašavanja, Carina i Pelješkom mostu.
“Hrvatska gorska služba spašavanja ima dugogodišnju suradnju s DJI kompanijom, svjetskim liderom u civilnim bespilotnim letjelicama i tehnologiji snimanja iz zraka, te su oni predložili snimanje u Hrvatskoj. Dio materijala s pripadnicima HGSS-a snimljen je na Velebitu” rekao je pročelnik HGSS-a Josip Granić.