HGSS

Članovi HGSS Stanice Samobor dobitnici su javnih priznanja Grada Samobora

U subotu, 21. listopada 2023. g. povodom Dana Grada Samobora, na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Samobora, na kojoj je gostovao i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, a zaslužene nagrade primili su članovi HGSS Stanice Samobor.

FOTO:

Fotografije preuzete s www.radiosamobor.hr

Nagradu za životno djelo Grada Samobora primio je istaknuti i priznati član HGSS-a te dugogodišnji pročelnik HGSS – Stanice Samobor, Vladimir Novak Dado. RomanuLeopoldu i Luki Šikiću dodijeljene su Plakete Grada Samobora za iznimno djelovanje i nepokolebljivu hrabrost za sudjelovanje u međunarodnoj akciji spašavanja američkog speleologa u Turskoj.

U ime svih dobitnika Plaketa, zahvalio je Roman Leopold: Puno hvala Gradu i gradonačelnici što su prepoznali naš rad, što unutar godinu dana, a što unutar 100 godina. Grad prati naše aktivnosti, prati ono što smo napravili za naš grad i naše građane, a Luka i ja smo otišli malo dalje, izvan naših granica, napravili smo ono što smo uvježbavali i ova nagrada je za cijelu našu službu. Mislim da će se i svi ostali dobitnici složiti da ove nagrade nisu samo individualno priznanje, nego da timski rad stoji iza sve što je postignuto.”

HGSS Stanica Samobor ponosna je svoje nagrađene članove te im i ovim putem od srca čestitamo na zasluženim nagradama.