HGSS

Dvije akcije HGSS-a na Banovini

11 pripadnika i 1 potražni tim sa psom HGSS-a zajedno s 19 djelatnika MUP-a danas su tragali na području Općine Sunja i Grada Gline za nestalim osobama.

30/12/2019

|

HGSS stanica Novska

Jučer, 01.01.2020. članovi HGSS Stanice Novska angažirani su na potrazi za nestalom starijom ženskom osobom u selu Blinjska Greda, Općina Sunja. 13 spašavatelja HGSS-a s 3 vozila i quadom, potražni tim sa psom te djelatnici MUP-a izašli su na teren i tragali do kasnih večernjih sati. Potraga je nastavljena i jutros. Nešto prije 10h pripadnici HGSS-a pronašli su tijelo nestale ženske osobe.

Nakon završene potrage u Sunjskoj Gredi 11 spašavatelja, jedan potražni tim sa psom HGSS Stanice Novska, jedan spašavatelj s bespilotnom letjelicom HGSS Stanica Požega i 19 djelatnika MUP-a se upućuju na potragu za 90-godišnjom muškom osobom. U selo Roviška, Općina Glina. Potraga nije dala rezultata.

 

Ranije:
29.12.2019.

Na poziv PP Glina spašavatelji HGSS-a su jučer 29.12. tragali za starijom muškom osobom.

U selu Roviška nestao je 90-godišnjak, za kojeg se ne može utvrditi točan datum nestanka.
Za nestalom osobom tragalo je 19 spašavatelja HGSS Stanice Novska s 3 potražna tima sa psima i jedan član iz HGSS Stanice Samobor. Također na terenu su bili i 3 djelatnika MUP-a te 4 vatrogasca VP Petrinja koji su ispumpavali okolne bunare.